Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Afte op Lip

Afte op Lip

 
Almost ons allemaal lijden aan afte op de lippen op een bepaald punt van de tijd. Deze zweren zijn geen oplossingen in of nabij het gebied van de mond. In dit artikel worden de oorzaken en behandeling opties om zich te ontdoen van deze aandoening.
Aften worden ook wel aangeduid als aphthosa stomatitis Kopen en zijn niets, maar een soort van maagzweer. Ze hebben de neiging om veel pijn veroorzaken, ze moeten daarom zo snel mogelijk worden behandeld als mogelijk te maken. In ernstige gevallen kunnen ze problemen in het eten veroorzaken en ook tijdens het praten. De meeste van de tijd, deze zweren niet elke vorm van behandeling nodig en genezen zonder enige hulp binnen twee tot drie weken. Volgens een onderzoek, Aften zijn niet besmettelijk en dus hoeft u zich geen zorgen te maken over het verspreiden van het onder anderen.
Oorzaken
Bacteriële infectie is een van de belangrijkste redenen die geeft aanleiding tot afte op lip. Samen met dit, redenen zoals erfelijke onbalans, voedselallergieën, en een tekort aan een bepaalde voedingsstof kan ook verantwoordelijk. Als een persoon lijdt aan ziekten zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa, dan is hij meer vatbaar te lijden aften. Studies hebben aangetoond dat HIV /AIDS-infectie is ook verantwoordelijk voor het zelfde.
Behandeling
Hoewel de zweren genezen binnen twee tot drie weken, zonder enige verplichting van de behandeling, de pijn en ongemak veroorzaakt door het maakt ons zoeken naar oplossingen.
 • Men kan kiezen uit een verscheidenheid van over de toonbank medicijnen om zich te ontdoen van hetzelfde. Deze geneesmiddelen zal ook helpen bij het verlichten van de pijn.
 • Het wassen van de mond met een steroïde mond rinser zal ook helpen. Kiezen voor de een door uw arts gesuggereerd. Deze mond spoelinrichting de pijn te verminderen en zal ook helpen bij het verlichten van de ontsteking.
 • Verhoging van het gehalte aan vitamine B-complex, vitamine C en zink in de voeding helpt ook grotendeels.
  < li> Tijdens het tandenpoetsen met tandpasta, zorg ervoor dat u kiest voor een sulfaat vrije variant. Tijdens het poetsen, zorg dat je niet over de pijnlijke pijn.
 • Zorg ervoor dat het gebied rond de afte schoon is. Daarom regelmatig wassen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van lauw water te maken voor dit doel. Tijdens het wassen, zorg ervoor dat uw handen schoon zijn. Het wassen van je mond en lippen regelmatig hen weg te houden van bacteriën.
 • Rub ijs op de afte. Dit zal de verdere groei te voorkomen.
 • Het toepassen van vaseline op het getroffen gebied zal ook helpen bij het verlichten van de pijn.
  Zorg ervoor dat je niet eten dat is pittig of warm verbruikt. Voedingsmiddelen met zout en zure voedingsmiddelen moet ook worden vermeden. Het eten van dit soort voedsel zal de aandoening verergeren. Zorg er ook voor dat je genoeg water verbruikt. Beweeg je lippen te veel. Laat de afte niet vaak aanraken. Het aanraken van het zal overgaan op het aanwezig zijn op uw vingers om het zere die de toestand zal toenemen ziektekiemen.
  Na het lezen van dit artikel, ik weet zeker dat u weet wat u moet doen voor het genezen van een afte. Als de afte op lip veroorzaakt extreme pijn, dan is het beter als je een arts te bezoeken en vast te stellen zijn voorgestelde behandeling.