Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Mondzweren Cure

Mondzweren Cure

 
Er zijn een aantal manieren om de mond zweren genezen, die niet alleen de zweren te behandelen, maar minimaliseert ook de pijn en het ongemak van de aandoening. Dit Buzzle artikel gaat over de oorzaken en de behandeling beschikbare opties voor de zweren die in de mond.
Mouth zweren of Aften of zweertjes in de mond zijn kleine blaasjes die in de mond verschijnen, en heel pijnlijk kan zijn. Medisch, zijn ze bekend als terugkerende aften stomatitis (RAS) en regelmatig voordoen op de tong, tandvlees, lippen of binnenkant van de wangen. Samen met pijn en zekere mate van ongemak dat deze zweren kunnen veroorzaken, kunnen ze ook maken het moeilijk voor u om te eten, drinken, en soms zelfs te kauwen. In ernstige gevallen kunnen ze ook koorts en zwelling van de klieren rond de mond veroorzaken. Er zijn een aantal huismiddeltjes en medicijnen die kunnen worden gebruikt om pijnlijke zweren te behandelen. De behandelingsmethode te worden gekozen, hangt af van de ernst en de oorzaak.
Oorzaken
Enkele van de belangrijkste oorzaken zijn, voedingstekorten, gebruik oneigenlijk mondverzorgingsproducten, zoals, tandenborstels, tandpasta en mondwater, per ongeluk bijten van de tong, lippen, of de binnenkant van de wangen, hormonale stoornissen, stress, de consumptie van heet, kruidig ​​voedsel, bacteriële infecties van de mond, en voedselallergieën . Andere oorzaken zijn, de consumptie van bepaalde medicijnen, zoals anti-inflammatoire geneesmiddelen, erfelijkheid en spijsverteringsproblemen. Terwijl, zich te mild zweren genezen op hun eigen en vereisen geen behandeling als zodanig ernstige zweertjes in de mond die persistent voor meer dan een week zijn aandacht nodig en soms, kan medische behandeling noodzakelijk zijn.
Home Remedies
Saline water mondwater
Een zout water mondwater is de meest bekende remedie voor zweertjes in de mond. voeg gewoon een theelepel zout in 2 glazen lauw water en swish het rond je mond een paar keer, driemaal per dag. Dit zal helpen genezen en zich te snel te ontdoen van aften. Zweertjes in de mond zijn besmettelijk en het zoute water voorkomt dat zich verspreidt naar andere delen van de mond.
Aloe Vera Gel
Dab sommige aloë vera gel op de zere en laat het blijven ongeveer 10 minuten, en spoel het af. Aloë vera verzacht de zweer en helpt haar genezingsproces. Het biedt ook verlichting van de branderig gevoel en pijn geassocieerd met aften.
Herbal Mondwater
Bereid een kruiden mondwater door het mengen van een eetlepel korianderzaad met een glas water. Kook en stam van de oplossing, en spoel het rond je mond, drie of vier keer per dag.
Voedingssupplementen
De consumptie van vitamine C, foliumzuur en zink supplementen kunnen helpen het genezingsproces en zorgen voor snelle verlichting.
Benzoin Tincture
het is essentieel dat er geen verdere trauma of letsel aan het helende zweer wordt veroorzaakt. Daarom, om het te beschermen, moet je jas met een benzoëtinctuur.
Waterstofperoxide
Waterstofperoxide heeft een sterke antiseptische eigenschappen, en kan voorkomen dat de zweren verspreiden. Breng een laagje verdunde waterstofperoxide oplossing voor de pijnlijke en laat het verminderen van de pijn tijdens het helen van de blister. U kunt waterstofperoxide te verdunnen, door het mengen van een deel van het met zuiver mineraalwater.
Baking Soda
Gebruik een pasta gemaakt door het mengen van soda en water om de vacht van de zweer, of gebruik zuiveringszout als mondspoeling om de wonden te genezen.
honing en Kurkuma
U kunt direct solliciteren net honing op het getroffen gebied of maak een pasta door het te mengen met een weinig kurkuma poeder, en toepassen op de zere.
Medicijnen
algemeen, geneesmiddelen zoals antihistaminica en anti-inflammatoire geneesmiddelen worden voorgeschreven om de mond blaren genezen. Corticosteroïde preparaten die voornamelijk bevatten hydrocortison, hemisuccinaat, of triamcinolonacetonide worden voorgeschreven voor pijn en ontsteking opluchting in verband met de zweren. Actuele medicatie zoals debacterol en mondwaters zoals tetracycline suspensievloeistof, zijn ook effectief in het genezen van aften. Gids De bovengenoemde moet worden gebruikt behandelmethoden pas na het vaststellen van de oorzaak van de pijnlijke mond. Je moet ook rekening extra voorzorgsmaatregel tegen de ontwikkeling van maagzweren door te kijken naar wat je eet en uw algemene mondhygiëne.