Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Afte Home Remedies

Afte Home Remedies

 
Aften, die ook worden aangeduid als aften, zijn pijnlijke zweren die zich ontwikkelen in de mond, lippen of keel. Dit Buzzle write-up bevat een lijst van home remedies voor de behandeling van aften.
Meestal aangeduid als zweren in de mond, aften zijn pijnlijke letsels die zich ontwikkelen in de mond. Deze kunnen mensen van alle leeftijdsgroepen beïnvloeden. Deze moeten niet worden verward koortslip, die kleine blaren die worden veroorzaakt door het herpes eenvoudige-1 virus. Mondzweren kan op het binnenoppervlak van de lippen en de wangen, tong achter of onderkant van het tandvlees. Meer wel dan niet, deze ondiepe laesies 2-10 mm. Ze zijn rood van kleur en hebben meestal een witte coating. Deze lossen meestal binnen een paar weken. Op sommige momenten, zou zweren groter en dieper zijn. Deze kan langer duren om te genezen. Gids Er wordt aangenomen dat trauma van beugels of slecht passende prothese kan zijn bijdragende factoren voor de mond zweren. Ook factoren zoals hormonale disbalans, stress, voedingstekorten, de consumptie van voedsel of dranken die te warm zijn, enz., Kan ook verergeren de toestand. Personen die een gecompromitteerd immuunsysteem, vooral degenen die zijn gediagnosticeerd met medische aandoeningen zoals HIV /AIDS, ziekte van Crohn of coeliakie kunnen gevoeliger zijn voor aften zijn. Hoewel plaatselijke toepassing van bepaalde medicijnen kunnen helpen verlichten van de symptomen, en de snelheid van het genezingsproces, kan men ook volgen bepaalde home remedies voor het wegwerken van aften. Ook kunnen bepaalde preventieve maatregelen ook worden gevolgd
home remedies voor mondzweren
De natuurlijke remedies die hieronder worden gegeven kan worden gevolgd voor het wegwerken van Aften.
➻ Het aanbrengen van een verdunde waterstofperoxide-oplossing kan nuttig zijn. Het enige wat u hoeft te doen is mengen waterstofperoxide met water in gelijke verhoudingen. Dompel een schone katoenen bal in deze oplossing, en dep het over de zweren.
➻ Toepassing van aloë vera gel zal ook opluchting. Het enige wat u hoeft te doen is te snijden een aloë vera blad in lengterichting voor het extraheren van de gel. Aloë vera gel is therapeutisch van aard, en het versnelt het genezingsproces.
➻ Breng honing over de zweren 2-3 keer per dag. Het zal zeker helpen.
➻ Een van de beproefde en geteste home remedies voor aften is om te gorgelen met zout water. Voor de zoutwater spoelen, moet u een theelepel keukenzout toe te voegen in een kopje lauw water. Roer om het zout op te lossen. Spoel uw mond met deze zoutwater oplossing meerdere keren per dag. Hierdoor wordt het risico op infecties te verminderen.
➻ Voeg een theelepel zout en een halve theelepel bakpoeder in een kopje water. Spoel uw mond met deze oplossing 3-4 keer per dag.
➻ U kunt ook een pasta gemaakt door het mengen van natriumbicarbonaat in een paar druppels water toe te passen.
➻ Melk van magnesiumoxide, waarvan is een verdunde oplossing van magnesium hydroxide, kan ook worden toegepast op de zweren voor opluchting.
➻ Meng gelijke hoeveelheden van Benadryl en melk van magnesia, en spoel je mond met dit mengsel 2-3 keer per dag.

Preventieve maatregelen
niet tandpasta die natriumlaurylsulfaat bevatten ➻ niet gebruiken.
➻ Bezuinigen op de inname van citrusvruchten, gekruid eten, of zuur voedsel, zoals deze kunnen irriteren de mondslijmvlies.
➻ Zorg ervoor dat u geen voedsel of dranken die te warm zijn verbruikt.
➻ Als een afgebroken tand, bretels, of prothesen zijn irritatie van de binnenkant van de wangen het beste zou zijn om een ​​tandarts te raadplegen.
➻ Poets je tanden met een zachte tandenborstel die niet het slijmvlies niet beschadigd.
Naast het volgen van een van de bovengenoemde remedies, moet u volgen ook een evenwichtige voeding. Dit is om voedingstekorten, welke gevoelig zijn voor aften kan maken vermijden. In ernstige gevallen kunnen voedingssupplementen worden voor de behandeling vitaminegebrek. Als Aften aanhouden gedurende meer dan twee weken, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen. In sommige gevallen kan topische toediening van anti-inflammatoire geneesmiddelen of steroïden worden voorgesteld.