Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > De Tekenen van een geïnfecteerd Tongue Piercing

De Tekenen van een geïnfecteerd Tongue Piercing

 

Piercing de tong is een traumatische procedure die kan leiden tot ernstige en mogelijk levensbedreigende infecties. Voor de eerste paar dagen, de normale pijn en zwelling is moeilijk te onderscheiden van tekenen van infectie. Als je moeite hebt met ademhalen, echter, of enige andere symptomen die overeenkomen met die van een besmette tongpiercing, onmiddellijk een arts raadplegen.

Wat zijn de oorzaken infecties?

Er is een grote hoeveelheid bacteriën en andere micro-organismen in de mond, en volgens een rapport in The Internet Journal of Allied Gezondheidswetenschappen en Practice (IJAHSP), wanneer de tong is doorboord, micro-organismen kunnen de wond in te voeren en een infectie veroorzaken bij de piercing website. Vanuit de piercing site, kan de infectie dan in de bloedbaan, waardoor warmte en roodheid buiten de wond, zwelling van de lymfeklieren, koorts en andere ernstige bijwerkingen. Het rapport stelt dat licht de doorboorde gebied poetsen met een nieuwe, zachte tandenborstel, zoals Colgate ® Slim Soft ™, helpt voorkomen dat bacteriën uit het invoeren van de wond.

Healing Na Tong Piercing

Na een tongpiercing, normale genezingsproces symptomen en genezing variëren van persoon tot persoon. Pijn van een tongpiercing duurt maximaal een maand, volgens de Universiteit van Wisconsin Whitewater. De Vereniging van Professionele piercer geeft normale genezingsproces symptomen enkele dagen van ongemakkelijke pijn, knijpen of krapte op het gebied van de wond, zwelling, bloeden en een geelachtige vloeistof secretie. Meestal zal een tongpiercing geneest in vier tot zes weken, afhankelijk van de IJAHSP.

Symptomen van de Besmetting

Tekenen van een geïnfecteerde tongpiercing bevatten helende symptomen die langer dan normaal en andere indicatieve symptomen aanhouden. De American Dental Association (ADA) Mond Gezond website adviseert dat onmiddellijk medische hulp moet worden gezocht als er pijn en zwelling dan de normale range. Andere symptomen van infectie zijn koorts, rillingen, schudden of rode strepen rond de steekwond. De IJAHSP vermeldt ook gezwollen lymfeklieren en ongewone ontslag als tekenen van infectie.

Onbehandelde Tongue Infecties

Een onbehandelde geïnfecteerde tongpiercing leidt tot ernstige gevolgen, met inbegrip van de dood. Een ISRN Tandheelkunde artikel bepaalt dat, evenals lokale infecties in de tong, infecties die de bloedbaan kunnen hartproblemen en de hersenen abcessen veroorzaken in te voeren. Besmettelijke ziekte die via de piercing wond kon komen zijn onder andere HIV, tetanus, tuberculose en hepatitis B, C, D en G.

Het behandelen Infected Piercings

Donna I. Meltzer, MD, schrijven in de Amerikaanse Family Physician, zegt het houden van de luchtwegen open is een belangrijk aandachtspunt bij de behandeling van een geïnfecteerde tongpiercing. De tong sieraden wordt indien mogelijk verwijderd en systemische antibiotica worden dan toegediend. Het kan ook nodig zijn om chirurgisch afvoer abcessen die gevormd.

tong piercings dragen naast andere risico besmettingsgevaar. De IJAHSP geeft gebroken tanden, zenuwbeschadiging, spraakstoornissen, allergische reacties op tong sieraden, littekenweefsel, langdurige bloeden en overdracht van ziekten als een aantal extra risico's. Wanneer factoring in al deze risico's, met je tong doorboord is een beslissing die serieus moet worden overwogen, en veel aandacht moet daarna worden besteed aan de symptomen van een infectie.