Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Hoe Salt Water Mondwater Benefits Oral Health

Hoe Salt Water Mondwater Benefits Oral Health

 

Een zout water mondspoeling is nuttig voor een aantal verschillende redenen. Het is een geweldige optie voor iedereen die een zere keel, kauwgom zweren of onderging onlangs tandheelkundige ingrepen heeft. Het is niet de plaats van de moderne mondhygiëne te nemen, maar wordt gebruikt als een ondersteunende maatregel voor zowel volwassenen als kinderen.

Geschiedenis van Zout voor medicinaal gebruik

Het gebruik van zout voor de gezondheidszorg doeleinden heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot een aantal van de oudste medische scripts in het bestaan, volgens de Science Tribune. Oude Egyptische papyri uit 1600 vC bieden recepten voor een reeks geneesmiddelen behandelingen met behulp van zout, in het bijzonder in anti-infectiva. De oude Grieken gebruikten het voor dergelijke doeleinden, en al wist - meer dan 2.000 jaar geleden -. Dat zij anti-inflammatoire effecten

Hoe Salt Remt Dental Bacteriën

Dus, hoe werkt een zout water mondspoeling werk tandheelkundige bacteriën te verminderen? Volgens Eric Shapira, D.D.S., in Men's Health geciteerd, tijdelijk verhoogt de pH-balans van je mond, het creëren van een alkalisch milieu waarin bacteriën vechten om te overleven. Omdat ze - samen met de meeste andere natuurlijke soorten -. Algemeen de voorkeur aan een zure omgeving, met behulp van de spoelen vaak genoeg kan het moeilijk maken voor bacteriën te kweken

helende eigenschappen van Salt Water

Het gebruik van zout bevordert ook de genezing, dus het is ideaal om het 24 uur gebruiken na kleine kaakchirurgische om uw mond te herstellen, aldus Delta Dental. Het is een isotone oplossing, wat betekent dat dezelfde zouten en mineralen ons lichaam in gelijke concentraties bevat. Om deze reden is het niet irriteert de slijmvliezen als geneesmiddel mondwater zou kunnen, dat is de reden waarom veel tandartsen aanbevelen als een zachte helende hulp na een procedure.

Het maken van een zout water Mouth Rinse
< p> Het is eigenlijk eenvoudig om een ​​persoonlijke zout water-based mondspoeling te maken. Voeg ½ theelepel zout een kopje warm water, zoals aanbevolen door de Adirondack Oral & amp; Kaakchirurgie. Mond spoelen om 02:58 uur voor de eerste paar dagen na de operatie, gebruik het dan 3-4 keer per dag daarna. U kunt de spoeling te gebruiken:

  • kalmeren en te genezen zweertjes in de mond
  • profiteren van een zere keel veroorzaakt door streptokokken, tonsillitis of zelfs een gewone verkoudheid
  • bieden.. spoedeisende tandheelkundige hygiëne in het geval u niet beschikt over uw gewone mondwater of tandpasta handig.

    Andere Mogelijkheden voor mondhygiëne

    Hoewel er definitieve voordelen aan het gebruik van een zout water mondspoeling , moet het een aanvulling op je dagelijkse mondhygiëne routine. Mondwater zoals de Colgate Total ® Geavanceerde Pro-Shield
    bescherming biedt 12 uur per dag voor je mond en doodt 99 procent van de bacteriën op contact - en blijft werken, zelfs nadat u een nieuwe maaltijd te beginnen .