Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Vijf Approaches to Mondbranden Treatment

Vijf Approaches to Mondbranden Treatment

 

Mondbranden (BMS) is een irritante aandoening die ongeveer 1 procent van de volwassen bevolking treft, en de oorzaak kan heel moeilijk te lokaliseren zijn. Daarom is het vaak moeilijk te behandelen als goed. Maar met de juiste combinatie van dieet, medicatie en arts raadplegen Mondbranden behandeling succesvol richten hetgeen de structuren verergeren in en rond de mond en tong.
De pijn en verbranding van BMS kan de tong omvatten, wangen, de achterkant van je gehemelte en keel en zelfs eventueel uw tandvlees. Ook kan maken voor andere symptomen, zoals tintelingen en gevoelloosheid, een bittere of metaalachtige smaak en een droge mond. Hier is wat de behandeling kan lijken per enkele van deze symptomen:

De hormonale substitutietherapie

Mondbranden komt het meest voor bij vrouwen na de menopauze. Veranderingen in de hormoonspiegels kunnen invloed hebben op uw smaakpapillen en de samenstelling van je speeksel, en vereisen hormonale substitutietherapie, volgens Everyday Health.

Bijtende

Als BMS droge mond produceert, behandeling kan een recept tandpasta door uw tandarts, in plaats van je normale product. Uw tandarts kan u ook adviseren om meer te drinken, en overschakelen naar een alcohol-vrije mondwater als Colgate Total ® Geavanceerde Pro-Shield ™, zoals alcohol kan niet alleen branden, maar uitdrogen in overmaat. U kan ook worden geadviseerd om te bezuinigen op sappen en frisdranken dat hoge niveaus van zuur bevatten. Het vermijden van alcoholische dranken kan ook verlichting van de symptomen van BMS.

Onderzoek Uw Medicatie

Als u op medicatie, vraag dan uw apotheker als een van de bijwerkingen van de voorgeschreven medicijnen een persoon om te kunnen veroorzaken hebben BMS. Als dat zo is, vraag dan uw arts als er sprake is van vergelijkbare medicijnen die niet hetzelfde effect hebben, en dat kan worden vervangen door de medicijnen die u bent momenteel op.

Bezoek je Arts

als uw tandarts is ervan overtuigd dat er niets in en rond de tanden die de oorzaak van de BMS zou kunnen zijn, kan hij u doorverwijzen naar een arts te zoeken naar andere aandoeningen die zijn bekend om BMS veroorzaken, zoals diabetes, sommige schildklier voorwaarden, vitaminen en mineralen of mogelijke allergische reacties op voedsel of andere stoffen.

Voedingssupplementen

Volgens de Mayo Clinic, die een tekort aan voedingsstoffen zoals ijzer, zink, foliumzuur (vitamine B-9) , thiamine (vitamine B-1), riboflavine (vitamine B-2), pyridoxine (vitamine B-6) en cobalamine (vitamine B-12) kan invloed hebben op uw mondelinge weefsels en veroorzaken een brandend mond ook. Deze tekortkomingen kunnen ook leiden tot vitaminegebrek bloedarmoede. Hoewel BMS kunt u aanmoedigen om bepaalde voedingsmiddelen die het gevoel teweegbrengen te voorkomen, is het belangrijk om te compenseren voor de voedingsstoffen die je uit bent ontbreekt op. Ijzersupplementen, bijvoorbeeld, komen in de vorm van "slow-release" pillen om te voorkomen dat je maag in het proces verstoren.

Samen met uw tandarts en arts over specifieke Mondbranden behandeling zal gaan een lange weg naar de confrontatie met de mogelijke bronnen. Neem nauwkeurige schriftelijke of mentale toelichting op welke soorten behandeling het beste werken, en wat de ideale resultaten zijn voor u als individu. Routine preventieve bezoeken zijn nog steeds belangrijk om verdere complicatie in en rond de mond te vermijden, en zal helpen verlichten van de bekende oorzaken van Mondbranden
Over de auteur: dr. Huot is de oprichter en CEO van Beachside Dental Consultants Inc. Hij doceerde aan veel vergaderingen, en zijn verleden artikelen zijn te zien in Dental Products Report, Dental Economics, Dental Practice Report, ADA Nieuws en staat tandheelkundige tijdschriften. Dr. Huot onlangs afscheid heeft genomen van de USAF Reserve Dental Corps na 30 jaar militaire dienst, en zijn meest recente opdracht was de commandant van het 920 Aeromedical Staging Squadron op Patrick AFB, Florida. Een verleden voorzitter van de Maine Dental Association in 1994 en 2006 voorzitter van de Atlantische kust District Dental Association in Florida, Dr. Huot is een Fellow van de American College of Tandartsen, het International College van tandartsen, de Academie voor Algemeen Tandheelkunde en de Pierre Fauchard Academy.