Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Oral Care for Kids Met Canker Sores

Oral Care for Kids Met Canker Sores

 

Als uw kind last heeft van pijnlijke aften, niet verwaarlozen zijn routine mondverzorging. Het houden van de mond van uw kind schoon wordt voorkomen dat meer zweren verschijnen en zal het genezingsproces te verminderen. Wees voorzichtig en geduldig, en bevestigen voor uw kind dat een schone mond is gelijk aan een gezonde mond.
Borstelen van uw kind tanden

Hoewel uw kind zou kunnen weigeren om zijn tanden te poetsen toen hij zweren, dat is het noodzakelijk om alle mondverzorging zonder onderbreking. Om de taak voor u gemakkelijker en minder pijnlijk voor het kind, gebruik maken van de zachtste kindje tandenborstel die u kunt vinden. De extra flexibele borstelharen zal niet irriteren gevoelige tandvlees van uw kind zo veel als een stijve tandenborstel. Vermijd borstelen over de afte. Zorg er ook voor om een ​​kind-veilige tandpasta kiezen. De 2-in-1 tandpasta en mondwater vloeibare gel van Colgate is een rustgevende optie voor kinderen van 8 tot 12.
gebruik van mondwater en Flossen

Na het poetsen, flossen zoals veel van de tanden van het kind als mogelijk. Tijdelijk overslaan gebieden naast zweren. Volg dan met mondwater als het kind oud genoeg is om swish en spit. Kies een alcohol-vrij, antimicrobiële mondwater zoals Colgate Peroxyl ® Mouth Sore Rinse voor kinderen vanaf 2 jaar en ouder; de spoeling zal niet steken of irriteren de Aften. Sluit uw routine door het toepassen van een kindveilige mondeling numbing gel op elke pijnlijke om de pijn te verzachten. Gebruik de punt van een wattenstaafje om de medicatie toe te passen.
Afte dieet tips

Tussen poetsbeurten, biedt uw kind een zachte, neutrale dieet. Vermijd voedingsmiddelen met zware kruiden of pikante sauzen. De American Dental Association raadt het kiezen van gezonde voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, zink en vitamine A en C te versnellen het genezingsproces. Bied uw kind roerei, havermout, romige soep, Griekse yoghurt, tofu, macaroni en kaas, gestoomde groenten, appelmoes, pannenkoeken of eiwit shakes. Zorg ervoor dat uw kind blijft te drinken, ook. Ijzig koud water, melk of verdunde druivensap zijn minst de zweren irriteren.
Hoewel Aften zijn pijnlijk, ze zijn niet een excuus om op te geven op de dagelijkse mondverzorging. Werk langzaam, alcohol-vrij tandheelkundige producten en bieden een dieet van flauw, zacht voedsel totdat de mond volledig geneest van uw kind.