Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Kalmerende Mondzweer Behandeling Tips

Kalmerende Mondzweer Behandeling Tips

 

Heeft u ooit een witte pijnlijke wond met rode grenzen binnenkant van je mond ontwikkeld? Dit zijn de zogenaamde aften, beter bekend als aften. Deze letsels zijn enigszins een mysterie waarom sommige mensen krijgen ze, maar meestal de oorzaak kan worden gerelateerd aan stress, een lichte blessure aan de zachte weefsels in de mond, kunstgebit die niet goed passen, bretels kan bijdragen aan deze, evenals eten zeer zure voedingsmiddelen zoals sinaasappels, aardbeien en tomaten en voedingstekorten.

de symptomen van Aften

Aften optreden in de mond, uit de binnenste delen van de lippen naar binnen de wangen, de tong, en zelfs op het gehemelte of het dak van de mond. Het is een pijnlijke plek, die teder te raken. De afte is meestal niet besmettelijk. Common Aften nodig hebt om een ​​cursus van genezing die een week of twee kan duren draaien. Als de afte ernstiger is, kunt u overwegen een bezoek aan uw tandarts voor een mondeling examen.

De symptomen van koortsblaasjes

Aan de andere kant, als een persoon ontwikkelt een cluster van kleine blaren die tot een grotere pijn in de lippen, kan dit een koortslip veroorzaakt door het herpes simplex virus. Deze latere type mondzweer wordt veroorzaakt door een virus en is zeer besmettelijk. Een koortslip kan een recept antivirale medicatie van een arts nodig.

Old-Fashioned Remedies

Een van de meest voorkomende oplossingen te verlichten mondzweer pijn is om het ijs. Wikkel een ijsblokje in een papieren handdoek en houd het over de pijn. Nooit het ijs direct op de huid. Deze methode brengt slechts een tijdelijke oplossing, maar het voelt goed, omdat het tempert de brandende pijn.

Een andere remedie is om een ​​natte theezakje plaats over de zweren gebied. Zwarte thee bevat tannine, die krachtige pijnstillende eigenschappen bezit.

Over the Counter Solutions

Gelukkig zijn er mondzweer producten voor de behandeling om te helpen bij het genezingsproces en doffe de pijn. Een van de gemeenschappelijke pijn methoden voor de mond ulcus behandeling wordt zwiepende uw mond met een antibacteriële spoeling zoals Peroxyl door Colgate. Deze alcoholvrije formule niet alleen reinigt de mond, maar verzacht ook de irritatie, ook in gevoelige monden. Het bevat waterstofperoxide met een verfrissende smaak die de meeste tandartsen adviseren.

Een ander nuttig product door Colgate is Orabase. Het toepassen van deze pasta ter dekking van de pijnlijke biedt bescherming en bevordert de genezing. U ontvangt automatisch opluchting voelen als het pijnstillende benzocaïne begint te werken.

Boost immuniteit van uw lichaam met gezonde voedingsstoffen

Het eten van goede natuurlijke voedingsmiddelen voorziet het lichaam van het helen van vitaminen en mineralen. Er is mogelijk een verband tussen Aften en een lage inname van ijzer en een aantal van de B-vitamines, zoals B-12 zijn. Zorg ervoor dat uw dieet bevat veel fruit, groenten, eieren, vlees en volle granen om deze voedingsstoffen te verkrijgen. Het nemen van een multivitamine kan een goede verzekering zijn. Tot slot, zorg een ritueel van het eten van yoghurt. De probiotica zijn nuttig in het houden van de spijsvertering gezond en zijn behulpzaam, zelfs bij het voorkomen van aften.

Helaas, zult u de meeste kans hebben om te rijden uit deze vervelende proces, maar het gebruik van deze middelen kan helpen om het ongemak tijdens het wegnemen je wacht.