Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Wat zijn Mouth Germs?

Wat zijn Mouth Germs?

 

Als je je tanden niet de laatste tijd geborsteld, weet u wat er zou kunnen gebeuren in je mond? Kiemen groeien en met betrekking tot uw tanden, het voeden van de voedseldeeltjes overgebleven van uw lunch. Klinkt verschrikkelijk, nietwaar? Er is geen reden tot paniek, dat wel. Het is normaal om bacteriën in je mond. Maar het is ook belangrijk dat u weet hoe u uw mond effectief, zodat de kiemen niet uit de hand te reinigen

Mouth Germs:.? Wat doen ze

U hebt gehoord van plaque, rechts? Bacteriën in de mond zijn gewoon de kiemen die een dunne, kleverige laag van plaque op je tanden te vormen. Wanneer u een gevoel dat er iets vaag of plakkerig wordt met betrekking tot uw tanden, dat is plaque.

Plaque opbouwt wanneer suikerhoudend voedsel deeltjes niet meeslepen door de juiste poetsen na het eten worden gereinigd. Mond kiemen willen verbergen in kleine spleten tussen de tanden, dat is de reden waarom flossen is ook belangrijk. De plaquette blijft voeden met suikerhoudende voedingsmiddelen of koolhydraten, die zuur dat het glazuur van je tanden aanvalt creëert. Dit resulteert in tandbederf.

Maar ook al plaque tandheelkundige problemen, met een aantal bacteriën in je mond is normaal kan creëren. Volgens RDH Magazine, het vakblad voor geregistreerde mondhygiënisten, kunnen er maar liefst 500-650 verschillende mond bacteriën leven op je tong en je tanden op elk gewenst moment. Deze bacteriën vermenigvuldigen in een snel tempo te vormen "biofilms." Naast de dekking van uw tanden en tong, de biofilm heeft ook betrekking op de binnenkant van je wangen en andere weefsels in je mond.

Hoe kom ik af van Germs in mijn mond?

De beste manier om zich te ontdoen van bacteriën in de mond te krijgen is om elke dag te poetsen en flossen ten minste tweemaal. Proper borstelen technieken kan effectief opruimen voedsel deeltjes en de germy film die uiteindelijk verandert in plaque of tandsteen als links op de tanden.

Daarnaast kunt u een antibacteriële of antimicrobiële mondspoeling gebruiken om te helpen schoon uw mond. Maar wees voorzichtig, niet alle mondwater zal werken. Sommige "verfrissing van de adem" spoelingen alleen kleuren en geuren die slechte adem te maskeren bevatten. Kijk op het etiket de woorden "anti-plaque ',' anti-gingivitis," "antibacteriële" en "anti-microbiële" om er zeker van u een effectieve product te krijgen.