Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Wetenschappers ontwikkelen Film Strip te behandelen Oral Burns

Wetenschappers ontwikkelen Film Strip te behandelen Oral Burns

 

Een farmaceutische, biomedische technologie onderzoeksteam heeft een oplosbare orale strip die pijn van brandwonden veroorzaakt door inname van warm voedsel en vloeistoffen zoals koffie, pizza en soep kan verlichten ontwikkeld, maar het is nog niet getest bij mensen.

de strip, direct toegepast op het verbrande deel van de tong, de wang of het dak van de mond, kleeft aan het getroffen gebied en snel oplost om pijn te verlichten en genezing te bevorderen, aldus het onderzoeksteam.

Jason McConville, Ph.D., Universiteit van New Mexico en collega's van de Universiteit van Texas in Austin beschreef de "Oplosbare Strip voor behandeling van orale Thermal Burns 'in een poster presentatie op de 2012 American Association of Pharmaceutical Scientists jaarlijkse vergadering en expositie. Zij ontwierpen de strook voor gereguleerde afgifte van een lokaal anestheticum, benzocaïne, en een therapeutisch polymeer.

"De film is ontworpen om direct benzocaïne vrij van hechting aan de getroffen gebieden van de mond en blijven voldoende hoeveelheden vrij pijnverlichting gedurende langere tijd, "concludeerde de studie. "De hoeveelheid poloxameer 188 wordt voorgesteld voldoende voor het verlichten langdurige symptomen van geringe verbrandingen. Bovendien worden alle gebruikte materialen zijn relatief goedkoop. Voorgesteld wordt dat deze film met succes zou kunnen bevorderen onmiddellijke, langdurige en betaalbare verlichting van de pijn veroorzaakt door orale brandwonden. '

benzocaïne, die wordt gebruikt als een actueel pijnstiller in tandheelkundige producten en keel zuigtabletten, werd gekozen de niet-irriterend, gemakkelijk verkrijgbaar en niet-toxische eigenschappen, de onderzoekers. De volgende stap in het bevorderen van hun onderzoek zal zijn om de strips in de mens te testen en experimenteren met smaak-maskeren.
© American Dental Association. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of heruitgave is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de American Dental Association.