Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Licorice Root Patch helpt bij het genezen Canker Sores

Licorice Root Patch helpt bij het genezen Canker Sores

 

Terugkerende aften - beter bekend als aften -. Zijn een veel voorkomende orale aandoening die kan interfereren met de kwaliteit van het leven van een persoon en de invloed op eten, drinken en spraak

Nu er is een nieuwe behandeling voor deze pijnlijke aandoening met behulp van een uittreksel uit de zoethoutwortel kruid. Onderzoekers hebben ontdekt dat door het toepassen van een medicinale patch met het extract, Aften krimpen in omvang.

invloed een op de vijf Amerikanen, aften verschijnen als ondiepe zweren van verschillende grootte op het zachte weefsel van de mond en lippen. Vaak worden ze veroorzaakt door voedselallergieën en hormonale veranderingen.

De auteurs van een studie gepubliceerd in het tijdschrift Algemene tandheelkunde heeft een studie uitgevoerd door het gebruik van een over-the-counter medicinale lijm patch met extract uit de zoethoutwortel te behandelen aften. Zij vergeleken de pleister behandeling geen behandeling.

Na zeven dagen, zweer grootte in de groep met de hechtpleister significant lager. Zweer grootte in de niet-behandelde groep was gestegen met 13 procent.

In zijn oorspronkelijke vorm, zoethoutwortel heeft een zeer sterke smaak. In combinatie met een zelfklevende, time-release, het oplossen van orale patch, de smaak is mild en aangenaam.

Genetische aanleg is een van de belangrijkste oorzaken van aften, zei Dr Michael Martin, hoofdauteur van de studie. "Als beide ouders hebben een geschiedenis van aften, de kans dat hun kinderen de ontwikkeling ervan kan oplopen tot 90 procent.

" In aanvulling op het versnellen genezing van aften, de lijm patch geholpen om de pijn te verminderen na slechts drie dagen van de behandeling, "zei Dr Martin.
© American Dental Association. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of herpublicatie is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de American Dental Association.