Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Aloë Vera kan worden gebruikt om orale kwalen te behandelen

Aloë Vera kan worden gebruikt om orale kwalen te behandelen

 

Winter weer lijkt te zijn gesprongen lippen, aften, koortsblaasjes en andere orale problemen nog meer ongemakkelijk.

Het tijdschrift General Tandheelkunde beveelt proberen een natuurlijke, kosten-effectieve stof aan een verscheidenheid van orale problemen te behandelen -. de aloë vera plant

Volgens de onderzoekers, aloë vera versnelt de genezing en vermindert de pijn geassocieerd met aften en prikt niet of smaak slecht wanneer toegepast. Aloë vera sap kan worden genomen als een drankje of gel kan topisch worden aangebracht, volgens de onderzoekers.

Onderzoekers genoemde aloë vera is effectief bij de behandeling van aften, koortslip, herpes simplex virussen en lichen planus gevonden, een terugkerende, jeukende huiduitslag of inflammatoire laesie op de huid of in de mond. Aloë Vera lippenbalsem is ook een effectieve genezer voor gesprongen lippen.

Vraag uw tandarts voor meer informatie over wanneer en hoe aloë gebruiken. Voor meer informatie over gemeenschappelijke zweertjes in de mond, inloggen op de American Dental Association website op "www.ada.org/public/topics/mouth_sores.asp".
© American Dental Association. Alle rechten voorbehouden. Reproductie of heruitgave is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de American Dental Association.