Tandheelkundige gezondheid > Oral Problemen > aften > Oude Remedy biedt nieuwe Hulp voor Mouth Sore Lijders

Oude Remedy biedt nieuwe Hulp voor Mouth Sore Lijders

 

Het heeft geholpen te genezen huid al jaren, maar wist u dat de aloë vera plant kan helpen met gemeenschappelijke zweertjes in de mond ook?

Nieuwe rapporten tonen aan dat mensen die last hebben van uitbraken van aften, koortslip , herpes simplex virussen en lichen planus kan verlichting te krijgen van het gebruik van aloë vera.

"Er is goed bewijsmateriaal ter ondersteuning van het gebruik van aloë vera voor orale gezondheidsproblemen," zei Dr Kenton Ross, een woordvoerder van de Academie voor Algemeen Tandheelkunde. "Ik denk dat een aantal patiënten zullen geïnteresseerd zijn in dit goedkoop alternatief zijn."

Het rapport-verschijnt in het januari /februari nummer van generaal Tandheelkunde verwijzingen een studie uitgevoerd op een patiënt met lichen planus, een ziekte die invloed op de huid en orale slijmvliezen. Door het drinken van 2,0 ounces van Aloë vera sap per dag en het toepassen van actuele aloë vera lippenbalsem, orale laesies van de patiënt opgeruimd in vier weken.

Volgens de American Dental Association, mondzweren kunnen voortvloeien uit bacteriële, virale of schimmelinfecties. Losse orthodontische draden, kunstgebit die niet passen of scherpe randen van een gebroken tand of vulling kan ook de boosdoener zijn.

Mouth zweren dat laatste een week of langer kan een ziekte of aandoening aan te geven, zodat u uw tandarts te praten over de behandeling als u terugkerende breakouts.

Als u aloë vera gebruikt, hier zijn een paar tips over de behandeling van de plant: