Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Soorten Floss

Soorten Floss

 

Dental floss lijkt misschien een eenvoudig ding om te beslissen over, maar er zijn eigenlijk verschillende soorten van. G.W. Schamback, de eigenaar van Madame Perfect Smile Dental
in Stuart, Florida, is een veteraan van de tand zorg, met meer dan 30 jaar van tandheelkundige ervaring onder zijn riem. Hier legt hij de verschillen tussen de soorten floss beschikbaar, evenals bespreekt een paar alternatieven voor tandheelkundige floss.

U moet uw tanden flossen. Het is misschien wel nog belangrijker voor uw tandheelkundige gezondheid en hygiëne dan ze regelmatig poetsen. Maar hoe doe je kiezen tussen alle soorten van tandheelkundige floss en andere flossen materialen op de markt? Hier kan ik wat tips geven.

Tandzijde komt in een verscheidenheid aan materialen, kleuren en zelfs smaken. De gewaxt variëteit is meer glad, waardoor mensen met een extreem kleine ruimtes tussen de tanden om gemakkelijker te flossen. Dit type van tandheelkundige floss Wel hebben de neiging om fray meer dan unwaxed floss. Populaire smaken van tandzijde omvatten wintergroen en kaneel.

Een type tandzijde genaamd brede floss effectief kan zijn voor mensen met grote ruimtes tussen de tanden, of voor degenen die delicate tandheelkundige brugwerk hebben uitgevoerd zijn.

Dental floss kan worden gekocht in kleine, self-doseren boxen. Het kan ook worden gekocht in speciale, voor eenmalig gebruik houders, die nuttig zijn voor mensen die een harde tijd verpakkend floss rond hun vingers zijn -. Waaronder die met behendigheid problemen en artritis

Hier bij Perfect Smile Dental, we gebruik Crest Glide floss, die de neiging heeft om een ​​van de meest comfortabele soorten tandzijde zijn.

Er zijn ook tal van alternatieven voor tandheelkundige floss, zoals Rota-Dent tandenborstels, flossers en water picks. De Rota-Dent tandenborstel heeft een micro-borstel die krijgt in tussen de tanden, die helpt als je slecht in het gebruik van een flosser bent. Een flosser is een handvat dat flosdraad die kunnen helpen die gehandicapt of een ander medisch probleem, die hen ervan weerhoudt om het manipuleren van flosdraad correct houdt. Een water pick niet plaque te verwijderen, maar het doet ontploffing weg voedsel deeltjes en ander vuil in moeilijk bereikbare gebieden in de mond door het gebruik van kleine, krachtige uitbarstingen van water.