Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Tips om uw mond gezond

Tips om uw mond gezond

 
TIP!
Bel een tandarts die u overweegt, en vraag een prijslijst. Als u geen verzekering hebt, zou je kunnen proberen naar een tandheelkundige school voor behandeling.

Niemand een mond vol holtes geniet. Rottende tanden kunnen lelijk, pijnlijk zijn en zelfs leiden tot chronische slechte adem. Als u de juiste zorg voor uw tanden, kan worden vermeden. Gebruik deze tips om ervoor te zorgen dat uw tanden gezond te blijven.

TIP!
Als u temperatuurgevoelige tanden, probeer dan een andere tandpasta. Maak een afspraak met uw tandarts om zijn inbreng te krijgen voordat u de wijziging door te voeren.

Koop een zachte borstel en controleer om zeker te zijn dat het niet te groot of te klein is voor uw mond. U moet uw tandenborstel aan de lucht drogen mogelijk na elk gebruik, zodat bacteriën niet vormen. Wanneer niet in gebruik, een tandenborstel moeten worden opgeslagen in een horizontale positie om dat de lucht kan circuleren rond te kunnen garanderen.

Probeer een andere tandpasta als je gevoeligheid ervaren. Echter, voordat u tandpasta, een bezoek aan uw tandarts. Uw tandarts zou kunnen helpen bij het bepalen van de oorzaak.

Practice ontspanning voor een bezoek aan de tandarts, zodat u uw angst terwijl er kunnen minimaliseren. De praktijk van de techniek regelmatig. Het zal helpen de rand uit.

TIP!
Veel jonge kinderen zijn bang om naar de tandarts. Help hen om een ​​tandarts als hun vriend te zien.

Gaatjes ontstaan ​​wanneer uw tanden glazuur is verzwakt. Bacteriën breekt het glazuur en dit resulteert in holtes. Halfjaarlijkse tandheelkundige afspraken kunt u broodnodige mondverzorging en het reinigen. Tijdens uw bezoek, zal uw tandarts röntgenfoto's van uw tanden om ervoor te zorgen heb je geen gaatjes vormen.

TIP!
U kunt mogelijk om je tanden te versterken met fluoride supplementen. Fluoride kan echt helpen om je tanden te versterken en houd ze tegen vlekken

Het is algemeen bekend dat je je tanden twee keer per dag moeten poetsen.; maar je moet ook weten dat er bepaalde momenten waarop je nodig hebt om meer te poetsen. Echter, moet u wellicht vaker te poetsen als je suikerhoudende voedingsmiddelen te eten. De extra schoonmaak zal helpen bij de bescherming van uw tanden glazuur.

TIP!
Je moet nooit snack op ijs om welke reden. Dit kan leiden tot scheurvorming in je tanden, waardoor bacteriën om binnen te komen en te produceren holtes.

Niet al te veel mensen willen zwarte tanden staren naar hen als ze kijken in een spiegel. Niet alleen ziet het er slecht, maar het waarschijnlijk doet pijn, ook. Als u zorg van uw tanden te nemen, zult u nooit geconfronteerd met dit scenario. Kijk terug naar alles wat je hier hebt geleerd als je uiteindelijk met vragen.