Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Voor- en nadelen van Kronen Allentown

Voor- en nadelen van Kronen Allentown

 

Op de off kans dat u een tand of tanden die hebben bleek ernstig te worden geschaad of verrot, is het essentieel om hun structuur, kwaliteit en capaciteit te herstellen op uw gezicht te verbeteren en grijns voelen en ondersteuning van uw zekerheid. De kroon allentown methode kan een geweldige oplossing voor patiënten met een verzwakte of beschadigde tand /tanden. Cosmetisch, kronen zijn tand gevormd, normale schaduwrijke covers verbonden over de oppervlakte van de tand om zijn vorm en grootte, de kwaliteit te herstellen, te verbergen oppervlak vlekken en /of te doen herleven het uiterlijk van de tand.

Voordelen:

Vandaag porselein, aardewerk en porselein-metaal mix kronen, die worden aangeboden bij de meeste smaakvolle tandheelkundige voorzieningen, zijn uniek afgestemd op de kleur van uw huidige tanden en zijn vooral samengesteld voor uw grijns met een specifiek einddoel om de meest nauwkeurige, stijlvol bevredigende resultaten geven. Deze artistieke wederopbouw inspanningen, toen gevestigd in legale plek, omsluiten de gehele misvormde of extreem verkleurde tanden, langs deze lijnen waardoor u een prachtige en stralende grijns. Tandkronen Allentown worden gebruikt om tandheelkundige insert om eenvoudig samen te werken met uw huidige gemeenschappelijke tanden te dekken. Ze bovendien gaan over het als een defensieve spread, het afschermen van een machteloze tand van verdere schade of delen van een gebarsten tand bij elkaar te houden. Een opvallende onder de duidelijkste bezienswaardigheden is deze topping van de tand eruit ziet, voelt, en capaciteiten als uw gewone tanden en herstelt uw algemene chomp kwaliteit, dus het verbeteren van uw vermogen om te gemakkelijk naar beneden balde. In het geval dat precies gemaakt, een kroon kan helpen uw bovenste en onderste tanden op passende wijze en het bijhouden van een legitieme, gecorrigeerd knabbelen ontmoeten.

Nadelen:

De gevaren die verband houden met de toestand van de kronen op te nemen een uitgebreide affectability om warmte en koude. Aangezien uw onlangs gedelegeerd tand heeft nog steeds een zenuw in het, zou je tegenkomt affectability om ijzige en warme temperaturen aan de tand te nemen na de kroon afspraak. Zenuwbeschadiging is een gevaar verbonden met dit systeem. De bereidheid van de tand voor een kroon kan prompt tandzenuw schade. Voor deze situatie, de volledige evacuatie van tandheelkundige zenuwen (root waterweg behandeling) onvermijdelijk. Andere reguliere gevaren misschien nemen ontspannen van kroon of het vertrek van een kroon. Lossen van kronen kan worden bewerkstelligd door een verval van de tandheelkundige binding gebruikt om de kroon op het uitsteeksel mee gebracht. Op het toeval dat de kroon niet nauwkeurig gemonteerd tand, kunnen microben zonder veel rek ontstaan ​​tussen een ruimte in de tand en de kroon en verder rot van de tand onder de kroon kan maken. Kronen zou kunnen blijken los op het punt dat ze tuimelen af ​​te zijn. Porselein-metal mix kronen zou kunnen kraken, chip of breken, waarbij de kroon verdrongen met een radicale nieuwe kroon. Andere denkbare complicaties kunnen nemen gevaar van carieuze verontreinigingen, gingivitis, sijpelt rond de plaats van de kroon positie en reacties op anesthesie aan de tand en omvat weefsels onder het systeem verdoven.
Tandkronen behandeling bij Kenney Dental in Allentown PA kunt u betrekking hebben op uw versleten of beschadigde tanden perfect waardoor je herwint uw originele glimlach nogmaals.