Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Strek je tanden The Invisible Way

Strek je tanden The Invisible Way

 
Straight tanden zijn gezonder dan krom of overvolle tanden, die kunnen interfereren met eten en een goede mondhygiëne. Braces hebben altijd de beste optie voor het strekken tanden of het corrigeren van tanden die overvol zijn geweest, en nu met Invisalign® bretels, het proces kan worden bijna volbracht 'onzichtbaar.' Gids Traditionele accolades draden die op de tanden worden geplaatst en in de tijd losraakt het ligament die de tanden omgeeft, waardoor de tanden te verplaatsen of verschuiven. De draad structuren kunnen ongemakkelijk, pijnlijk en moeilijk schoon te maken zijn, en het kan moeilijk om te eten en zelfs praten met metalen beugels in uw mond.
Met Invisalign® het proces is totaal anders. In plaats van draden aan tanden te bewegen, wordt een aantal duidelijke aligners vervaardigd uit een thermoplastisch materiaal gemaakt om beweging van tanden bereiken in stappen. De aligners, die glijden over je tanden, worden elke twee weken, en elke aligner is een beetje anders dan de vorige, dus langzaam overhalen je tanden in hun ideale positie. In tegenstelling tot hun metalen tegenhangers, deze duidelijke aligners, die om te worden gedragen voor een minimum van 20-22 uur per dag, zijn 'onzichtbaar' tenzij iemand staat heel dicht bij je. En ze kunnen worden verwijderd voor het eten en te poetsen en flossen van uw tanden. De normale tijd dat de aligners moet worden gedragen is 6-12 maanden. In sommige gevallen kan het ook zo lang als achttien maanden.
Zoals bij elke bretels, de Invisalign® proces duurt een aantal stappen. Na beoordeling van je tanden uitlijning en wat er moet worden bereikt met de beugels, zal uw tandarts tandheelkundige stopverf gebruiken om een ​​indruk te krijgen van uw tanden te nemen. Deze mal wordt vervolgens verstuurd naar een tandtechnisch laboratorium waar een 3D digitaal model van tanden ontstaat. Speciale software wordt vervolgens gebruikt om een ​​simulatie van de tanden Om vanaf de huidige positie naar de gewenste positie. Uit deze simulatie, is een reeks van aligners op maat gemaakt om progressieve beweging te produceren met elke aligner.
Zodra de reeks van aligners is speciaal ontworpen voor u in de tandheelkundige lab, ze zijn om uw tandarts gestuurd, samen met de 3D-simulatie die u toelaat om de manier waarop uw tanden zal geleidelijk verplaatsen van te zien. Uw tandarts zal dan geeft u de eerste van uw aligners samen met instructies voor het gebruik ervan.
De deelname van een patiënt en de volledige naleving is noodzakelijk voor de Invisalign® proces om succesvol te zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat de aligners worden gedragen 20-22 uur per dag en dat de patiënt terug naar de tandarts om de twee weken de tijd om hun nieuwe aligners ontvangen.
Wanneer een aligner voor het eerst wordt geplaatst, kan er een beetje van ongemak omdat het doel ervan is om beweging coax van je tanden, maar het totale proces is zeer comfortabel. En omdat de onzichtbare beugels kan worden verwijderd voor het eten en schoonmaken, ze zijn zeer handig.
Onzichtbare beugels werken goed voor patiënten met overbites, underbites, crossbites, scheve tanden of tanden die overvol zijn of verschillen tussen hen. Indien een patiënt ontbrekende tanden of veel beweging nodig, onzichtbare beugels geen goede optie. En ze zijn niet een goede keuze voor kinderen als gevolg van de patiënt participatie die nodig is.
Omdat de Invisalign® aligners nodig hebben, terwijl het eten van te worden verwijderd, gedurende het gehele proces kun je blijven eten al het voedsel dat je liefde en voedingsmiddelen die gezond voor je. Maar is het noodzakelijk om je tanden te poetsen na het eten, zodat wanneer de aligner wordt geplaatst in je mond, het doet niet val eten tegen je tanden, die tandbederf of tandvleesaandoeningen kunnen veroorzaken.
Rechte tanden bijdragen aan het creëren van een gezond mond, en nu kun je richten en te corrigeren uw tanden bijna 'onzichtbaar.'