Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Leer Sommige natuurlijke home remedies voor Whitening Uw Teeth

Leer Sommige natuurlijke home remedies voor Whitening Uw Teeth

 

De meeste mensen willen een heldere witte glimlach. Het hebben mousserende witte tanden is iets dat voelt u zich zekerder over jezelf. Soms is het eten en drinken we consumeren elke dag een groezelige kleur van onze tanden die wegneemt van onze droom van het hebben van mooie witte glimlach veroorzaken. Toen we drinken koffie, rode wijn of thee, kunnen we onze tanden vlekken en ze zullen beginnen om een ​​beetje bruin te kijken. Als u wilt mooie heldere witte tanden hebt moet je leren over een aantal home remedies voor het bleken van tanden.

Baking soda is een remedie kunt u gemakkelijk thuis gebruiken als een remedie voor het bleken van tanden, het is zeer goed op het wegnemen vlekken van tanden. U kunt tandpasta met bakpoeder gemengde recht in te kopen. Voor het gebruik van bakken met de baking soda methode thuis, meng een beetje van de soda poeder met uw gewone tandpasta en borstel zoals gewoonlijk. Of probeer het mengen van uw tandpasta en een beetje van zuiveringszout en vervolgens het mengsel in een stukje aluminiumfolie die je rond je tanden. Laat het in de plaats voor een half uur.

Een ander huis remedie voor het bleken van uw tanden vereist appelazijn. Doe wat appelazijn op je tandenborstel en poets je tanden zoals gebruikelijk. Het kan smaken verschrikkelijk en heb je het gevoel alsof je met symptomen van alcohol terugtrekking, maar als je blijven doen zal dit een manier om je tanden witter te krijgen.

Dit zijn slechts enkele van de natuurlijke home remedies voor tanden whitening. Ze zijn gemakkelijk en veilig en zorgen ervoor dat uw gebit ziet er leuk uit.

Als u liever proberen een over de toonbank tanden whitening product dat u in gedachten moet houden dat sommige mensen last hebben van pijn als gevolg van onjuist gebruik van de producten. Soms is de pijn wordt veroorzaakt door de platen die worden gebruikt voor het bleken product, of het kan worden veroorzaakt door het feitelijke opbrengst in contact komt met het tandvlees. Gekochte whitening producten kan enigszins hard zijn en irritatie van het tandvlees. Deze irritatie is meestal tijdelijk en moet uit de buurt op zijn eigen gaan.

Het maakt niet uit hoe u ervoor kiest om je tanden witter te maken, het is gemakkelijk en goedkoop om het te doen thuis. Probeer te beginnen met de home remedies - die wonderen moeten doen voor uw glimlach. Als je het gevoel dat je nodig hebt een sterkere reinigingsmiddel probeer een van de in de handel verkrijgbare producten die u kunt vinden bij uw plaatselijke drug of warenhuis. Veel mensen hebben succes met het bleken van de tanden van deze methodes en niet hoeven te betalen om hun glimlach gebleekt bij de tandarts.