Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Parodontitis tandvleesaandoeningen - kunt u helpen voorkomen dat het

Parodontitis tandvleesaandoeningen - kunt u helpen voorkomen dat het

 

Parodontitis tandvleesaandoeningen is een ernstige ontsteking van het tandvlees rond de tanden?. Het kan leiden tot ontsteking en pijn en uiteindelijk verlies van tanden. En nog erger dan dat parodontitis kan een factor verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten, en dit is zeer ernstig.

U hoeft dus niet wilt parodontitis tandvleesaandoeningen te krijgen.

Maar een studie heeft gevonden dat het verhogen van uw inname van de essentiële vetzuren bekend als DHA en EPA kan heel goed helpen bij het voorkomen of verlagen van uw risico op het krijgen parodontitis. Dit zou zinvol omdat DHA en EPA, of welke anderszins zogenaamde essentiële vetzuren of Omega 3 vetzuren staan ​​bekend om hun anti-inflammatoire eigenschappen. En parodontitis is een ontstekingsziekte er gevaar dat de anti-inflammatoire eigenschappen van DHA en EPA goed kunnen helpen.

DHA en EPA komen vooral in de olie van vissen. Een eeuw geleden onze gemiddelde dieet was rijk aan vis, en dus de meeste van ons kregen voldoende DHA en EPA in onze voeding. Maar in de loop van de vorige eeuw van onze inname van vis is drastisch gedaald, en daarmee onze inname van DHA en EPA.

Dit is een reeks van effecten op de gezondheid had, en is ontdekt in de afgelopen 20 of 30 jaar dat velen van ons nu meer vatbaar voor verschillende levensstijlziekten vanwege onze vermindering van de opname van de essentiële vetzuren bekend als Omega3 vetten. En sommige van deze welvaartsziekten die negatief zijn beïnvloed door een vermindering van de opname van de Omega3 vetten zijn zeer ernstig, met inbegrip van hart-en vaatziekten.

De studie volgde meer dan 9000 personen voor een periode van 5 jaar om te zien of er was geen associatie tussen het ontstaan ​​van parodontitis tandvleesaandoeningen en de inname van DHA en EPA, en de conclusie van het onderzoek was dat "hogere inname van DHA en, in mindere mate, EPA, geassocieerd met een lagere prevalentie van parodontitis. " Met andere woorden meer van de omega-3 vetten krijgen in uw dieet vermindert het risico van parodontitis. En dit moet goed zijn.

Maar het is niet alleen parodontitis die kan positief worden beïnvloed door het verhogen van uw inname van de omega-3 vetten, maar het is zeker de moeite waard het verminderen van uw risico op parodontitis. Maar er is een breed scala van andere gezondheidsproblemen, die allemaal kunnen worden geprofiteerd door het verkrijgen van meer visolie in uw dieet, met inbegrip van het verminderen van het risico op sterven aan een hartaanval, samen met anderen. In feite vertelt zelfs de American Heart Association ons om meer Omega3 vetten te eten.

De interessante vraag is echter hoe je meer van de essentiële vetzuren in uw dieet? Natuurlijk kunt u altijd eten meer vis, maar vis wordt steeds meer en duurder, en het is nu bekend dat veel van de vis die we eten is verontreinigd met een reeks van kunstmatige industriële giftige stoffen, en dat we niet te moeten eten veel om deze reden.

Gelukkig zijn er uitstekend en zeer hoge kwaliteit Omega3 supplementen gemaakt van visolie die beschikbaar zijn voor dagelijks in te nemen, en die kosteneffectief en schoon zijn. Merk echter op dat niet alle omega-3 supplementen op de markt zijn van hoge kwaliteit.

Voor meer informatie over hoe te lokaliseren van hoge kwaliteit kosteneffectieve visolie supplementen bezoek mijn website ontdekken.