Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Teeth Whitening Tips - geheimen van effectief en veilig tanden Whitening

Teeth Whitening Tips - geheimen van effectief en veilig tanden Whitening

 

Nu, hoef je niet om jezelf bloot te stellen aan gevaarlijke chemische stoffen die permanent tanden kunnen beschadigen. Er zijn nu meer keuzes als het gaat om het bleken van tanden systemen.

Terwijl u altijd kunt kiezen om de veilige tanden whitening producten, zoals pennen, gels en strips kopen, zijn er een heleboel dingen die je kunt doen thuis bereiken witter en aantrekkelijker tanden. Hier zijn enkele van de beste geheimen in de vorm van het bleken van tanden tips die u moet kennen. Hebben deze thuis of onderweg en je zal zeker witter en schoner tanden in een mum van tijd.

1. De eerste onder het bleken van tanden tips is om meer over je tanden te leren kennen. Je tanden bestaan ​​uit poreus materiaal dat gemakkelijk kan worden gekleurd of gekleurd. Verkleuring, natuurlijk, wordt veroorzaakt door een aantal factoren zoals leeftijd, genetica, mondhygiëne evenals eet- en drinkgewoonten. Door het begrijpen van de dynamiek van tanden verkleuring, kunt u de beste tanden bleken systemen die er zijn.

2. Het is essentieel dat u een goede mondhygiëne als u wilt witter en aantrekkelijker tanden te bereiken. Je kunt niet zomaar kopen, zelfs de duurste tanden whitening gels of strips, maar basic poetsen en flossen gewoonten niet volgen. Wees er zeker van te borstelen en flos je tanden minstens twee keer per dag, zodat u schone tanden en te voorkomen dat de vorming van tandplak. Doe het vaker als u rookt of als u eten of drinken meer vlekken eten en drinken. Een bezoek aan uw tandarts voor regelmatige controles is ook een must.

3. Het kan ook nuttig om zeer kleuring dranken zoals koffie, thee en cola voorkomen. Als je een roker bent, zou het ook verstandig om te bezuinigen op de consumptie van sigaretten (of stoppen als je kan) goed ook, want nicotine is ook een berucht agent voor tand verkleuringen. Als je niet kan voorkomen dat het drinken vlekken dranken, moet u uw mond naspoelen met water. Het nemen van slokjes water tussen de maaltijden en drankjes kunnen ook een goede zet vooral omdat dat is als je mond spoelen zo goed.

4. Een van de grote tanden whitening tips is om te profiteren van de whitening eigenschappen sommige vruchten '. Aardbeien, bijvoorbeeld, zijn niet alleen lekker, maar kan ook helpen je wittere tanden. U kunt mash-up een paar aardbeien in plakken, wrijf ze op de tanden en laat een paar minuten. Zorg ervoor dat u uw mond nadien te spoelen. Afgezien van aardbeien, dan kunt u ook sinaasappels gebruiken als een tand whitener. Gebruik de binnenkant van een sinaasappelschil door te wrijven het aan je tanden. Verlaten voor een paar minuten en spoel goed.

5. Natuurlijk, een andere grote tanden bleekmiddel is het zuiveringszout. Kijk rond in de keuken en ontvang een klein bedrag. Mengen met water of citroensap te zuiveringszout pasta te maken. Breng het op je tanden en spoel na een paar minuten. Met dit voorbeeld, het bewijst dat je daadwerkelijk kunt maken bleken van tanden producten meteen thuis. U kunt direct een kosteloze bleken van tanden producten hebben zonder inspanning.