Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Zoom! Chairside Teeth Whitening Technieken - Is het de prijs waard

Zoom! Chairside Teeth Whitening Technieken - Is het de prijs waard

 
?

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal professionele tanden whitening producten tandartsen en professionals liever. Het soort whitening laser of licht is ingesloten tussen haakjes.

1.BriteSmile (gas plasma licht /light emitting diode)

2.LaserSmile (a Biolase laserlicht)

3.LumaArch (halogeen licht)

4.Rembrandt Sapphire (plasma lichtbron)

5.Zoom! (Metaalhalogenide licht)

Zoom! Chairside Teeth Whitening System is het product-concurrent van een bedrijf genaamd Discus Dental, Inc., in tegenstelling tot andere tanden whitening producten die beschikbaar zijn op de markt. Dit product is echt een compleet bleken van tanden programma. De genoemde fabrikant voorziet tandartsen met de belangrijkste whitening items: de tand whitener, het bleken laser, en zelfs de meeste van de klaar voor gebruik en single-use goederen voor mensen die uw tandarts nodig bij gebruik van de Zoom! whitening behandelingen. Tandartsen meestal betaalt ongeveer $ 1500 voor het product.

Net als een aantal andere whitening apparaten, de Zoom! Chairside tanden systeem witten maakt gebruik van specifieke peroxide gebaseerde gel en is voorzien van een activator. Deze twee middelen worden gecombineerd tijdens de whitening procedure creëren gel dat is erg basic (voorzien van een pH-bereik dat is meestal ergens tussen 7,5 en 8,5) en is 25% waterstofperoxide.

De Zoom! het bleken van tanden merchandise maakt gebruik van een metaalhalogenide licht geproduceerd uit fired up kwik atomen te activeren en het vergroten van het bleken van tanden bovenstaande oplossing gecombineerd. Bovendien, de acties die de behandeling bestaat niet echt afwijken van andere professionele whitening systemen.

Een extra kenmerk van de Zoom! Laserlicht eenheid is ingebouwd met een infrarood filter systeem dat helpt verminderen van de concentratie van licht in contact komen met de tanden door de therapie. Echter, Zoom! bleken licht kan de onderste en bovenste gebit verlichten op hetzelfde moment als de oplossing wordt op de oppervlakte van de tanden te zetten.

Hieronder volgt een samenvatting een aantal essentiële functies met deze professionele whitening systeem.

1. de volledige behandeling duurt meestal ongeveer een uur en 30 minuten.

2.Every whitening sessie, die 20 minuten duurt, in 3 afzonderlijke aanvragen van de Zoom wordt gezet! witten van tanden.

3.In andere woorden, de aanraking van de tanden van een patiënt aan de tand gel is 1 uur.

4.Following de therapie, richtlijnen over hoe verder te bleken punt gebruiken en /of schotel op basis van het bleken van tanden producten worden geleverd aan klanten, zodat ze het bleken zelfs buiten de tandheelkundige kliniek kunnen verlengen.

Nu komt de hamvraag: "Moet u kiezen voor de Zoom! Chairside whitening System? "

Dit is de resolutie die moet worden herzien tussen u en de tandarts die het bleken van tanden behandeling zal uitvoeren. De vereiste gegevens werden al vergoten voor u in dit bericht. In de meeste gevallen, veel tandartsen vertrouwen in dit product, omdat dit echt is, op basis van de meeste van hen, een groot punt onder andere rivalen. Bovendien wordt dit product geproduceerd door een bedrijf dat de oprechte motieven van het creëren van een legitiem product gezien het feit dat tandartsen hun goede reputatie moet behouden heeft. Al wat definitieve resultaten te komen door te geven aan iemand die na gebruik van de Zoom! Teeth Whitening methode, moet het zo uitstekend zoals met elk high-end professionele tand whitening systemen.