Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Sperma Kan uw tanden witter - Feit of Fictie

Sperma Kan uw tanden witter - Feit of Fictie

 

Kan sperma echt witter je tanden? Is sperma goed voor de tanden? Informatie over de vraag of ejaculated menselijk sperma kan helpen om je tanden witter.

Voordat we aannames kan maken over de vraag of heeft sperma witter de tanden, moet de volgende feiten bekend over ejaculaat menselijk sperma alvorens te oordelen of te komen om conclusies .

De humane sperma bevat verschillende bestanddelen, die voornamelijk bestaan ​​uit sperma (die DNA), citroenzuur, fructose, ascorbinezuur, water, magnesium, enzymen, stikstof, chloor, kalium, creatine vitamine B12, cholesterol , fosfaat, carbonaat buffers, zink en calcium. Dit zijn allemaal van essentieel belang voor de voortplanting en hebben hun eigen rol te spelen in het hele voortplantingsproces, onder hen; calcium en zink worden gehouden door sommigen om bruikbaar te zijn voor de tanden, maar er zijn geen wetenschappelijk bewijs te steunen dat ze helpen als het gaat om het bleken van tanden.

Verder is een vergelijkende studie tussen de ingrediënten in een tand whitening product en sperma ons een diepere kennis over de effectiviteit van deze laatste als tand whitener

Hydrogen peroxide, siliciumdioxide, polyvinylpyrrolidon, kaliumnitraat, calprox, zuiveringszout, fluoride geven. , strontium chloride en natriumtripolyfosfaat zijn de belangrijkste ingrediënten die gewoonlijk worden aangetroffen in verschillende tandenbleekwaters op de markt. De bleekmiddelen en bovengenoemde bestanddelen niet gevonden in sperma, hoewel kalium en fosfaat aanwezig zijn, geen van hen zijn in de juiste combinatie met andere factoren die kunnen helpen bij het bleken van tanden. Daarom is het veilig kan worden aangenomen dat een whitening tandpasta is een veel betere optie, in plaats van afhankelijk van het sperma om het te doen.

Maar sperma inname is bekend dat het verlagen van stress en verhoging van de mood vrouwen vanwege de suiker gebaseerde enzymen, en een recente studie blijkt eveneens dat selenium, een stof gevonden in sperma kan tevens in bescherming tegen kanker, maar voor zover witten van de tanden betreft, heeft sperma niet lijkt veelbelovend bij alle. Het is raadzaam om te gaan voor een laser klinische tand whitening sessie of de aankoop van een professionele thuis bleken van tanden kit als je wilt zijn door middel van over. Elk van deze zal u betere resultaten, meer zekerheid en een wittere, stralende glimlach dan sperma te geven.