Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Vlek op Teeth Solutions

Vlek op Teeth Solutions

 

Heeft u last van vlekken op je tanden? In de wereld van vandaag, voor goed of slecht, het is erg belangrijk. Wist u dat een studie van de Amerikaanse Academie van Cosmetische Tandheelkunde bleek dat 92 procent van de ondervraagden het erover eens dat het hebben van witte tanden maakte een persoon aantrekkelijker in zowel een sociale en werkomgeving. 75 procent gelooft dat verkleurde tanden kan een negatieve invloed hebben op uw kansen op het maken van vrienden, het krijgen van een datum, of het bevorderen van in je carrière.

Met dit in het achterhoofd, een overgrote meerderheid van de mensen met vlekken op hun tanden op zoek zijn naar de beste oplossing voor het wegwerken van die vlekken en het krijgen van hun tanden wit en helder weer. Als u één van die bent, heb je waarschijnlijk gezien de enorme hoeveelheid producten die beschikbaar zijn, variërend in prijs van een paar dollar tot honderden dollars. Maar met al deze producten, hoe kan u vertellen welke werken, hoe ze werken en als ze het geld waard? Lees verder, en we zullen een aantal van de meer populaire beschikbare systemen te onderzoeken.

Dental whitening is een zeer populaire keuze, en cosmetische tandheelkunde is een bloeiende industrie. Meestal gaat het bleken van de tanden met een krachtige whitening oplossing, en daarna volgde een laserlichtbehandeling up met een borstelen regime met medicinale tandpasta. Terwijl dit proces is zeer effectief en snel, het is ook erg duur, variërend van US $ 500-600, in de duizenden dollars bereik.

Natuurlijk whitening processen zijn ook erg populair, en hun prijskaartje is ook zeer aantrekkelijk, goedkoop of zelfs gratis, en vaak van produkten die je misschien hebben tot rond thuis. Een snelle zoekfunctie van Google zal een overvloed aan huismiddeltjes, oplossingen en natuurlijke producten te proberen te onthullen. Hoewel deze systemen zijn goedkoop en gemakkelijk nemen ze meestal een lange tijd om resultaten te laten zien, en sommige kunnen ronduit gevaarlijk voor uw gezondheid of uw tanden. Voordat u probeert elk huis behandeling voor vlekken op de tanden geadviseerd door een website, moet u contact op met uw tandarts eerste.

Huis whitening kits vertegenwoordigen de middenweg, en geven het meest bang voor je buck. Ze kunnen worden gekocht voor een redelijke prijs online (vergeet te kopen in de winkel, zul je ongeveer twee keer zo veel te betalen), en kan uitstekende resultaten geven in een redelijk korte tijd. Er zijn nogal wat verschillende soorten behandelingen, dus zoeken op het net en lees de reviews om de juiste keuze voor u te vinden. Sommigen die u kunt tegenkomen zijn gel en tray systemen (sterk en snel werken, maar kan worden ongemakkelijk en leiden tot tanden gevoeligheid), scrubs en swabs (weer vrij snel, maar kan onhandig zijn) en strips (erg goedkoop, kan effectief zijn, maar kan ook leiden tot ongemak en vaak zal niet de tanden gelijkmatig witter).