Tandheelkundige gezondheid > Tandheelkunde > Mondverzorging > Wat zijn Lumineers en zijn ze geschikt voor u

Wat zijn Lumineers en zijn ze geschikt voor u

 

Wat zijn Lumineers? Ze zijn een soort porseleinvernisjes gemaakt van een speciale, hard porselein. Dit maakt het mogelijk Lumineers veel dunner dan gewone fineer, ongeveer zo dik als een contactlens zijn.

Het proces van het krijgen Lumineers is grotendeels hetzelfde als de traditionele veneers.

1. De tandarts maakt een indruk van je mond bespreekt vervolgens de opties met de patiënt. Samen besluiten die u op de perfecte glimlach voor u. Pagina 2. De tandarts stuurt de indruk naar het lab met specifieke instructie over wat wordt gezocht.
3. Het lab produceert een wasmodel wel een "Wax" en stuurt het terug naar de tandarts.
4. Wanneer het wasmodel komt de tandarts en de patiënt kijken uit over de was en om het even welke veranderingen die ze voelen zijn noodzakelijk.
5. Zodra het model is goedgekeurd het laboratorium begint het eindproduct te produceren. Dit duurt ongeveer 3-4 weken
6.. De tandarts maakt dan een andere indruk en maakt uitzendkrachten voor de patiënt om
te dragen tot de echte aankomt.
7. De tanden worden bereid, die gaat het malen langs de tanden. (Lumineers beweren dat er geen slijpen nodig is, maar als dit niet gebeurt kan dit leiden tot problemen.) Restaurant & middot; Als de tanden niet worden afgeslepen het fineer kan onnatuurlijk uitzien. In bepaalde omstandigheden zijn de uitzondering Restaurant & middot.; Zonder dat afslijpen de tanden kan het een onnatuurlijk ruimte laat aan de bovenzijde van de tand. Hier kon je tandbederf van tandvleesproblemen hebben Restaurant & middot.; Zonder voorbewerken van het glazuur zal het fineer niet zo goed hechten.
8. Wanneer de Lumineers arriveren de uitzendkrachten worden verwijderd en het uiteindelijke product op.
9. Een paar dagen na de Lumineers worden op zij moeten mogelijk worden aangepast om een ​​meer comfortabele hapje of pasvorm. Dit is volkomen normaal.

Wie is de kandidaat voor Lumineers. Ze kunnen gebruikt worden voor de behandeling van compleet glimlach reconstructies om dingen zoals scheve tanden, spleten tussen de tanden, afgebroken of gebarsten tanden en gebeitst of verkleurde tanden.

Dus hoeveel doen Lumineers kosten? Regelmatig porseleinen veneers draaien rond de $ 975 - $ 2200 per tand, afhankelijk van welk deel van het land waar u bent in Lumineers zijn ongeveer 25% minder.. Dit is een aanzienlijke besparing, maar voor het gemiddelde gezin is het nog steeds een aanzienlijke kostenbesparing. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ze meer betaalbaar te maken.

1. Kijk goed rond: geen tandarts kan u en de exacte kosten te geven zonder dat de behandeling van uw mond en dat kost geld, maar velen zullen je een ruwe Irea van wat zij in rekening brengen geven Pagina 2.. Vraag naar kortingen en betaling plannen: Dental verzekering niet betalen voor iets als "cosmetische", zodat tandartsen zijn meestal bereid om te werken met patiënten om te maken behandeling betaalbaar
3.. Medische besparingen groepen: Er zijn nu medische besparingen groepen die betaalbaar om mee te doen zijn en bespaart u een hoop geld
.